Męskie gotowanie

Warsztaty „Wieczór mięsożerców” skierowane są do Mężczyzn, którzy chcieliby rozwinąć bądź udoskonalić swoje umiejętności kulinarne, a dodatkowo – są wielbicielami potraw mięsnych. Pod okiem kucharza Piotra Andruszko uczestnicy przygotują dwa rodzaje steków – rib eye z domowymi frytkami oraz z polędwicy wołowej z masłem czosnkowo-rozmarynowym, a także tatar wołowy z kaparami. Panowie dowiedzą się ponadto, jak idealnie usmażyć i przyprawić mięso oraz sprawdzić stopień jego wysmażenia. Warsztaty organizowane są w Studiu Kulinarnym Piotra Kucharskiego, kucharza znanego z telewizji śniadaniowej, mieszczącym się w Browarze Mieszczańskim przy ul. Hubskiej we Wrocławiu. Szkolenia odbywają się w doskonale wyposażonych wnętrzach, zaopatrzonych w niezbędny do gotowania, nowoczesny sprzęt AGD marki Mastercook.